KNLTB.Club App

Sinds kort hebben wij als vereniging ook een club.app!
Deze app kun je installeren op Android of iPhone. Hiermee kun je Clubnieuws lezen, de jaaragenda bekijken en als belangrijkste functie een maatje zoeken om mee te tennissen.

Maatjes
Vinden en gevonden geworden ,daar gaat het om

Gevonden worden ?

Met maatjes kunnen leden binnen jullie vereniging elkaar vinden en verbinden. Een lid zal eerst voor zichzelf via het apponderdeel maatjes aan moeten geven hoelang hij beschikbaar is als maatje, vervolgens kan het lid zijn voorkeuren aangeven op basis van leeftijd, speelsterkte, wanneer beschikbaar en geslacht. Vervolgens via de tab ‘over jou’ is het mogelijk vrije tekst te plaatsen.

Maatjes vinden

Direct op basis van de voorkeuren worden maatjes voor jou als lid. Door een maatje aan te klikken kan je via de knop ‘Verzoek sturen’ een bericht sturen naar je maatje van keuze. Het maatje zal dan het bericht ontvangen wat je in geeft en daarbij ook jouw telefoonnummer en e-mailadres, het is aan de persoon die het bericht ontvangt om daarop te reageren.

Wil je het maatje alvast in je snel keuzelijst / favoriet maken, druk dan op het sterretje rechtsboven en je kan voortaan direct een baan reserveren of je maatje inzien.