Kampioensteam zet sporteiland in lichte laaie!

Overtuigend de beste

De wedstrijd van zondag 28 oktober ging eigenlijk nergens meer om. Het eerste jongensteam t/m 14 jaar was al kampioen geworden zonder te spelen de week eerder.

Echter, de pret was er niet minder om. Na 6 seizoenen samen tennissen, lukte het dit seizoen eindelijk. Met slechts 2 verliespunten en 40 voor was het team van Bas, Bastiaan, Lars, Senne, Teun en Bent overtuigend de allerbeste.

 

Hooligans langs de baan

Tijdens de laatste wedstrijd van Lars zagen drie hooligans kans om het sporteiland in lichte laaie te steken. In de clubkleuren renden ze het park op met rookfakkels. De overkant van de baan kon Lars nog ternauwernood nog zien. Na ingrijpen van enkele verstandige volwassenen kon de wedstrijd gelukkig toch tot een goed einde gebracht worden. De sterk spelende Lars won ook deze wedstrijd met 6-0 6-0.

 

Trotse voorzitter huldigt kampioenen

Het bestuur van de club, vertegenwoordigd in de persoon van de voorzitter, Berend van der Molen huldigde het kampioensteam direct. Trofeeën en mooie woorden waren er voor de spelers. Op kosten van de club mag het team bovendien op Lake 7 bowlen.